Privé cursus aan huis

Wil je thuis en alleen voor je eigen gezin een cursus Baby- en kindergebaren, dan maken we graag een programma op maat dat aansluit bij jouw gezinssituatie en behoeften. Deze cursus omvat 2 bijeenkomsten voor 2 volwassenen en jullie kind(eren). Grootouders of andere familieleden kunnen ook deelnemen, we rekenen dan wel een extra kost aan. In de eerste bijeenkomst lichten we de basis van Baby- en kindergebaren toe en krijg je een exemplaar van het boekje 'Babygebaren, eerste woordenboekje' waarmee je direct aan de slag kunt. In de tweede bijeenkomst is er uitgebreid ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor het leren van nieuwe gebaren.

Deze privé cursus kost: €98 per 2 volwassenen. De reiskosten voor de docent worden aanvullend in rekening gebracht.

 

Een Baby- en kindergebaren cursus in jouw huiskamer

Kan je, naast je eigen gezin, 5 andere gezinnen enthousiast maken voor Baby- en kindergebaren, dan komen wij een cursus geven in jouw huiskamer!

De cursus bestaat uit 3 bijeenkomsten, op verzoek gepland. In de eerste bijeenkomst lichten we de basis van het Baby- en kindergebarenprogramma toe en leren jullie de eerste gebaren. Ieder gezin krijgt een exemplaar van het boekje 'Babygebaren, de eerste woordjes' waarmee je direct aan de slag kunt. In de tweede en derde bijeenkomst is er uitgebreid ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor het leren van nieuwe gebaren.

Deze cursus kost: €90 per deelnemend gezin van 2 volwassenen. Jij als organisator krijgt een korting van 50% en betaalt dus slechts €45,- voor 2 volwassenen. De reiskosten voor de docent worden aanvullend in rekening gebracht.