Gebarenstemteam Vlaanderen

Lissa Zeviar, eigenaar van Gebarenstem, heeft in 2019 de zusteronderneming Gebarenstem in Vlaanderen opgericht. Lissa is grondlegger van de Baby- en kindergebarenmethode in Nederland en auteur van het boek ‘Babygebaren, gebaren met je kind voordat hij kan praten’, dat ook in Vlaanderen verkocht wordt.

Kjille Soeting is trainer bij Gebarenstem en richt zich voornamelijk op professionals. Zij is auteur van het boek ‘Babysignalen’ en heeft Babyspecialisatie trainingen ontwikkeld die zij in Nederland voor professionals verzorgt. Bij Gebarenstem is Kjille verantwoordelijk voor communicatie en vormgeving.

Justine Aerts en Anke Wulteputte geven sinds 2015 de vorming Baby- en kindergebaren in Vlaanderen. Anke is audiologe van opleiding en Justine heeft zich verdiept in het sociale luik met de opleidingen Orthopedagogie en Sociaal Werk. Beiden hebben ze een gedegen kennis van de Vlaamse Gebarentaal. In 2017 volgden ze bij Lissa Zeviar en Kjille Soeting de Gebarenstem Specialist Opleiding in Nederland. Nu verzorgen zij vanuit Gebarenstem in Vlaanderen de cursussen en workshops Baby- en kindergebaren voor ouders en professionals. 

Anouk Stroobants - webwinkel

Kerstin van Gorp - social media, geschreven communicatie